Reserven maken verplaatsing naar STVV

Voor de reservenploeg van RSC Anderlecht staat er een druk verlengd weekend op het programma. Zij spelen zowel vanavond als aanstaande maandagavond in de competitie.

Vanavond, vrijdag 15 december, maken de troepen van coach Emilio Ferrera de verplaatsing naar het kunstgrasveld van Sint-Truiden. De wedstrijd vindt plaats op Staaien om 19.30 uur. Opmerkelijk: dat betekent dat Paars-Wit het als enige ploeg die dit seizoen nog niet verloor opneemt tegen de enige ploeg die dit seizoen nog niet gelijkspeelde. Aanstaande maandagavond, 18 december, volgt voor de reserven een uitwedstrijd tegen Sporting Lokeren. Nadien zal uit de uitgestelde thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk nog ingehaald moeten worden alvorens hun play-offs van start gaan.

SELECTIE: Vliegen, Bornauw, Cools, Amrani, Leoni, Dhauholou, Dante, Dewaele, Amuzu, Sambi Lokonga, D’Alberto, Corryn, Foulon, Saelemaekers, Bernier, Azevedo Janelas, Kayembe & Dauda

Lees verder

Embedded thumbnail for Damesploeg vertrekt vandaag op stage!
Video
Nu de A-ploeg de trainingen in Neerpede hervat heeft na de winterstage in La Manga, is het de beurt aan de damesploeg om richting de zon te reizen.

Kobe Cools & Francis Amuzu tekenden gisteren present op het etentje van fanclub Purple Haze! Kobe Cools & Francis Amuzu étaient présents hier au dîner du fanclub Purple Haze! #RSCA #COYM