Reserven geplaatst voor play-offs

Maandagavond wonnen de reserven van RSC Anderlecht met 1-2 bij KV Kortrijk. Dankzij deze zege is paars-wit zeker van deelname aan de play-offs, ook al staan er nog drie matchen op het programma in de reguliere competitie.

De jongens van coach Jonas De Roeck begonnen in Kortrijk behoorlijk goed aan de wedstrijd. Jeremy Doku opende de score na twintig minuten, op aangeven van Edo Kayembe. Mohammed Dauda verdubbelde de voorsprong niet veel later, op assist van Luka Adzic. Anderlecht gaf die voorsprong niet meer uit handen, ondanks de aansluitingstreffer van Kortrijk in het slot van de wedstrijd. 

Goals : 22' Jeremy Doku (0-1) & 25' Mohammed Dauda (0-2)

RSCA : Ilias Moutha-Sebtaoui, Othman El Kababri, Abdoul Dante, Mohamed Bouchouari, Luka Adzic, Mohammed Dauda (66' Mathis Suray), Sieben Dewaele (46' Théo Leoni), Jeremy Doku (85' Alan Mayanga), Mardochee Nzita, Hannes Delcroix & Edo Kayembe

Lees verder

Onze ploeg voor #EUPAND. Come On You Mauves! 🟣⚪

line-up eupen
Anouar Ait El Hadj
De jonge Anouar Ait El Hadj vertelt zijn verhaal aan de hand van belangrijke locaties uit zijn leven. Van het Agorapark in Molenbeek tot het Lotto Park: maak kennis met een echte Sporting Boy van de generatie van 2002.