Reserven blijven nog steeds ongeslagen!

Gisteren, dinsdag 3 april, maakte de paars-witte reservenploeg de verplaatsing naar KRC Genk. Dankzij een 1-3-zege blijven de jongens van coach Emilio Ferrera nog steeds stevig leider - en nog steeds ongeslagen - in hun play-offs.

Paars-Wit toonde zich meteen dreigend vanaf het begin, maar het was de thuisploeg die vanop de stip de score wist te openen na een kwartier spelen. De Limburgers konden echter niet lang genieten van deze voorsprong, want zes minuten later wist middenvelder Milan Corryn via het doelhout de bordjes opnieuw in evenwicht te hangen. Rond het half uur klommen de Brusselaars op voorsprong dankzij een doelpunt van Osman Bukari, die profiteerde van een assist van... Milan Corryn.

Aan het begin van de tweede helft wist de Ghanese aanvaller met zijn tweede doelpunt van de avond de wedstrijd te beslissen. De Anderlechtse beloften tellen op die manier, op vier speeldagen van het einde, een knappe 26 op 30 in hun play-offs. Paars-Wit blijft ook nog steeds ongeslagen in de reguliere competitie én in de play-offs, waardoor de kampioenenviering steeds dichterbij komt. Come on young Mauves!

Lees verder