Overzicht uitgeleende spelers

Kasimpasa staat vanavond pas voor een volgende opdracht in de Turkse Süper Lig tegenover Karabükspor, maar zal het sowieso zonder Trezeguet moeten doen. De Egyptenaar liep tijdens de vorige speeldag tegen een rode kaart aan en werd daarvoor twee wedstrijden geschorst.

Stéphane Badji staat in diezelfde Süper Lig nog steeds knap vierde met Kayserispor. Badji speelde afgelopen weekend 90 minuten tijdens de 1-2-overwinning op het veld van Genclerbirligi.

Wout Faes bleef bij Excelsior voor de zesde competitiewedstrijd op rij aan de bank gekluisterd in de Nederlandse Eredivisie. Faes zag hoe zijn ploegmaats een 3-1-nederlaag opliepen op bezoek bij FC Utrecht.

Jorn Vancamp en Roda JC blijven in de Eredivisie op een laatste plaats staan na een 0-1-thuisnederlaag tegen AZ Alkmaar. Vancamp mocht vijf minuten voor tijd invallen in de hoop nog een gelijkmaker te kunnen forceren, maar tevergeefs.

Silvère Ganvoula ontbrak afgelopen vrijdag zoals verwacht in de selectie van KV Mechelen voor de trip naar Sporting Charleroi. De Congolese aanvaller verloor in de loop van vorige week zijn vader. Bij de thuisploeg stond Dodi Lukebakio wel in de basis, maar hij moest na 77 minuten geblesseerd naar de kant na een zware tackle van Schoofs.

Davy Roef en Isaac Kiese Thelin stonden met Waasland-Beveren voor een verplaatsing naar competitieleider Club Brugge. De Anderlechtse huurlingen maakten beiden de partij vol, maar konden niet verhinderen dat hun ploeg met 3-0-cijfers onderuit ging.

Bij Zulte Waregem startten zowel Aaron Leya Iseka als Idrissa Doumbia op de bank tijdens de thuiswedstrijd tegen KRC Genk, maar na 65 minuten mochten ze wel op hetzelfde tijdstip invallen. Het lukte hen echter niet om de vroege Genkse openingstreffer uit te wissen, waardoor het bij 0-1 bleef.