Opnieuw een overwinning voor de reserven

Deze maandag hebben de reserven op verplaatsing met een 1-2 score gewonnen van KAA Gent. Paars-wit kwam al snel op achterstand maar de troepen van trainer Jonas De Roeck slaagden er net voor de rust in de bordjes gelijk te hangen met dank aan middenvelder Sieben Dewaele.

In de tweede helft moesten de Buffalos met 10 verder na een fout op Yari Verschaeren. De Sportingboys namen enkele minuten voor het einde de bovenhand,  de Ghanese aanvaller Mohamed Dauda kreeg het leer tegen de netten.

Na de nederlaag op de eerste speeldag van het kampioenschap tegen Charleroi zijn de Brusselaars er in geslaagd een mooie 6 op 6 te behalen tegen Club Brugge en KAA Gent. Op maandag 3 september neemt RSCA het op tegen STVV, die drie punten behaalden in hun vorige drie ontmoetingen.