Obradovic en jonge A-kernspelers doen ritme op bij de reserven

Deze maandag, 29 januari, trekt de reservenploeg van RSCA naar KAA Gent in het kader van de tweede speeldag van hun play-offs. De aftrap wordt om 19.30 uur in Oostakker gegeven.

Paars-Wit trekt op de tweede speeldag van de play-offs naar de Arteveldestad om het er op te nemen tegen hun Gentse tegenstanders. Op de eerste speeldag, vorige week, zetten de Anderlechtse beloften die play-offs alvast goed in met een 6-1-zege tegen KV Mechelen, die goede lijn zullen ze ongetwijfeld willen doortrekken.

Meerdere jonge talenten die de laatste weken aansloten bij de A-kern zullen van de partij zijn vanavond, maar ook Ivan Obradovic tekent present. De Serviër is net hersteld van de scheenbeenblessure die hij tijdens de afgelopen winterstage opliep. De aftrap wordt om 19.30 uur gegeven in het PGB Stadion in Oostakker (Eikstraat 85A).

Selectie:
AMRANI Tony, AMUZU Francis, AZEVEDO JANELAS Nelson, BERNIER Antoine, BORNAUW Sebastiaan, BUKARI Osman, COOLS Kobe, CORRYN Milan, D’ALBERTO Enzo, DAUDA Mohammed, DANTE Abdoul, DELMOTTE Tiziano, DENAYER Gilles, DEWAELE Sieben, KAYEMBE Edo, LEONI Théo, OBRADOVIC Ivan & SAELEMAEKERS Alexis.

Lees verder