Medische staf acht operatie Onyekuru onvermijdelijk

In sommige media verscheen vandaag het bericht dat Henry Onyekuru, de huidige topschutter van Paars-Wit, dan toch niet onder het mes zou moeten nadat hij zich in de wedstrijd tegen KAS Eupen blesseerde.

Onyekuru onderging afgelopen weekend meteen de nodige onderzoeken, waarna de medische staf van RSC Anderlecht en de behandelende arts van mening waren dat een operatie onvermijdelijk is. Zij blijven ook na deze nieuwe verklaringen achter hun standpunt staan dat de Nigeriaan onder het mes zal moeten.

Gezien de ernst van de blessure zal de flankaanvaller sowieso meerdere maanden buiten strijd zijn om optimaal te kunnen herstellen. De verdere details worden nog besproken met Onyekuru’s moederclub Everton.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!