Ladies first!

Maak deze zondag 29 juli kennis met onze Dames tijdens de jaarlijkse Fandag in het Constant Vanden Stock stadion om 15u45! Het is een traditie om op deze speciale dag de spelers van de A-kern aan onze trouwe fans voor te stellen. Maar, vanaf dit jaar, stellen we ook de RSCA Dames voor!

Vlak voor de voorstelling van de A-kern, zetten wij de A-kern van onze Damesploeg in de kijker! Deze dames waren vorig seizoen welverdiend Belgisch kampioen! Zij zullen binnenkort proberen om zich te kwalificeren voor de Champions League met een tornooi dat zal plaatsvinden in Glasgow. Wij zijn ervan overtuigd dat jullie aanmoedigingen hen nog meer zullen motiveren om het eerste Belgische team te worden dat deelneemt aan deze prestigieuze continentale competitie. Go Ladies!

Morgen, dinsdag 24 juli, geven we jullie meer informatie over onze Fan Day 2018. Hou onze officiële media deze week goed in de gaten, want verdere informatie over de verschillende activiteiten op deze speciale dag zal worden meegedeeld. Tot zondag in het Astridpark!

Lees verder