Kobe Cools verlengt contract bij Paars-Wit

In navolging van heel wat van zijn ploeggenoten heeft nu ook Kobe Cools zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij RSC Anderlecht. De verbintenis van de 20-jarige centrale verdediger liep nog tot eind dit seizoen door, maar werd nu verlengd tot medio 2020 met optie op een extra seizoen.

Cools is aanvoerder van de reservenploeg en zat dit seizoen al twee keer in de wedstrijdkern van de A-ploeg. Proficiat en veel succes, Kobe!

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!