Knappe zege voor Dames in hun Clasico

Gisterenavond, vrijdag 2 februari, versloegen de paars-witte Dames in het hol van de leeuw hun collega's van Standard met 0-1. RSCA blijft zo stevig in het zadel als leider met tien punten voorsprong op KRC Genk, dat KAA Gent versloeg met 0-1. Go Ladies!

Het enige doelpunt uit de wedstrijd werd al na tien minuten gescoord. Ella Van Kerkhoven kon een prima assists van Laura Deloose afwerken. De Anderlechtse doelvrouw Inès Fernandez pakte nog voor de pauze uit met een goeie redding op een poging van Noémie Gelders. Ondanks enkele kansen aan beide kanten in de tweede helft bleef de score ongewijzigd, waardoor de dames van RSCA hun achtste zege op rij in de Superleague konden optekenen!

Lees verder

Embedded thumbnail for Senne liet zich verzorgen op Neerpede!
Video
Herinner je je Senne nog, de ster uit onze kerstclip? Hij kwam afgelopen week langs op Neerpede voor een blessurebehandeling en wat advies van onze medische staf!
In navolging van enkele andere eersteklassers gaat ook Paars-Wit van start met een Referee Academy. De selectiedagen daarvoor zullen in maart en april plaatsvinden.