Jeugd zet mooie resultaten neer op toernooien

Afgelopen weekend leverden onze jeugdelftallen enkele mooie prestaties op verschillende toernooien. Naast de U16 die het YICC-toernooi in Shanghai wonnen, zetten ook enkele andere jeugdteams hun beste beentje voor.

De U13 eindigden op de vierde plaats op het prestigieuze toernooi van Bierbeek, na RB Leipzig, Odense BK en FC Kopenhagen.

De U12 wonnen de MibaCup nadat ze in de halve finale afrekenden met Mönchengladbach en in de finale PSV opzij zetten.

Ook de U11 waren eindwinnaar op de MibaCup. Ze incasseerden zelfs geen enkele goal. Tegenstanders waren PSV, Standard en Tottenham (finale). 

De U10 mochten het toernooi van KV Oostende op hun naam schrijven. Lokeren ging voor de bijl in de halve finale, terwijl de finale gewonnen werd tegen Club Brugge. Ook hier incasseerde paars-wit geen enkel doelpunt.

De MibaCup ligt ons wel: ook de U9 toonden er zich de beste, na zeges tegen Feyenoord in de halve finale en Club Brugge in de finale.

De U8 eindigden dan weer op de derde plaats op de MibaCup, nadat ze in de halve finale onderuit gingen tegen Beerschot in de penalty's.

Proficiat aan onze jonge spelers voor hun mooie prestaties en veel succes in de eerste wedstrijden van de competitie die er stilaan aankomen. In Youth We Trust!

Lees verder

Embedded thumbnail for RSCA steunt zorgverleners in Brussel
Video
Vandaag overhandigde RSCA CEO Karel Van Eetvelt, in naam van RSCA en haar fans, 70.000 euro aan de zorgverleners van de Iris Ziekenhuizen Zuid (IZZ) in Brussel.