J'aime j'aime Durbuy!

Na een deugddoende nachtrust ontwaakten onze spelers in 'de kleinste stad ter wereld': Durbuy. Gesterkt door een gezond ontbijt, en daarvoor wakker geschud door een ochtendloop, trokken ze net zoals gisteren naar het avonturenpark Adventure Valley. Daar wachtte de langste zipline van de Benelux, waaraan ze, over een afstand van een kilometer, metershoog boven de grond bengelden. Vervolgens waagden de mannen van Hein Vanhaezebrouck zich aan het 3D-labyrint, een doolhof in de hoogte waarin je over en langs verschillende hindernissen naar de uitgang moet klimmen.

Voorzitter Marc Coucke nam hen na de lunch mee voor een ritje met een toeristisch treintje. Doorheen de straten van Durbuy ging het naar het hoogste punt van de stad. Ondertussen vertelde Marc, de gids van dienst, over zijn projecten in Durbuy. De voorzitter was ook van de partij tijdens het lasergamen, een spel waarbij het de bedoeling is om elkaar uit te schakelen met een lasergeweer. Om de teambuilding af te sluiten gingen onze jongens kajakken op de Ourthe. Al dobberend konden ze nagenieten van een geslaagd tweedaagse! 

Lees verder

Embedded thumbnail for 100 dagen coach Vincent Kompany
Video
Exact 100 dagen geleden hing Vincent Kompany zijn voetbalschoenen aan de haak om coach te worden van RSCA. Dringend tijd voor een vragenvuur van kritische experten, dachten de U10 van Sporting.