Isaac Kiese Thelin op huurbasis naar Bayer Leverkusen

Isaac Kiese Thelin (26) zal dit seizoen in de kleuren van Bayer 04 Leverkusen spelen. RSC Anderlecht en de Duitse eersteklasser bereikten een akkoord voor een uitleenbeurt van een jaar, met aankoopoptie.

Isaac begon vorig seizoen bij Paars-Wit maar werd na enkele speeldagen gestald bij Waasland-Beveren. De Zweedse spits deed er het seizoen uit en klokte uiteindelijk af op 19 competitiedoelpunten in 35 verschijningen. Dankzij zijn goede prestaties werd hij geselecteerd voor het WK in Rusland. De Scandinaviërs gingen er pas in de kwartfinales uit na een 0-2-nederlaag tegen Engeland.

Bij zijn nieuwe werkgever zal Isaac met 11 op zijn shirt aantreden. Hij neemt het rugnummer over van Stefan Kießling, de Leverkusen-legende die vorig seizoen op pensioen ging.

Viel Glück/lycka till/good luck Isaac!

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!