Georges Grun trapt #ANDSTA af

Zondag komt Standard op bezoek in het Astridpark, maar ook Georges Grun zal van de partij zijn! Samen met Laura De Neve, kapitein van onze damesploeg die zopas kampioen werd, geeft hij namelijk de aftrap.

Het Astridpark was in totaal gedurende 10 jaar de thuis van Georges. Hij speelde 340 matchen voor paars-wit, waarin hij 39 keer scoorde, goed voor een prijzenkast met 4 titels, 2 bekers en 3 supercups. Maar ook in Europa was hij succesvol in onze paars-witte kleuren, met 3 Europese finales waarbij hij uiteindelijk 1 UEFA Cup won. Tussen zijn twee passages bij Sporting door veroverde de verdediger een Coppa Italia met Parma alsook een Beker voor Bekerwinnaars. Georges (77 caps) ontpopte zich ook tot de held van de natie. Dankzij zijn cruciale doelpunt in Rotterdam tegen Nederland konden onze Rode Duivels naar het WK 1986 in Mexico, waar ze geschiedenis schreven.

Welcome back, Georges! En nogmaals proficiat, Laura!

Lees verder

​​​​​​​De club kreeg de melding dat Rob “Robbie” Rensenbrink (72) vrijdagavond gestorven is na een slepende ziekte.

Vanaf dinsdag 28 januari, 12u00, ligt een rouwregister voor Robbie Rensenbrink in een ingerichte Memorial Corner in de RSCA-Fanshop van het Lotto Park. Alle supporters die een afscheidsboodschap willen achterlaten, zijn er de komende dagen welkom. 💜 #RIPRobbie #Legend