Gelijkspel Achter de Kazerne (2-2)

Deze zondag speelden de Mauves op verplaatsing “Achter de Kazerne” tegen KV Mechelen. Na een lange afwezigheid door blessure, maakte Nany Dimata opnieuw zijn opwachting in de basiself. De aanvaller presteerde een uur lang goed. Na twee kansen in het begin voor Jeremy Doku aan de ene kant en Schoofs aan de andere, kwam er een evenwicht in de partij. Echte kansen bleven uit. Na een half uur kwam RSCA beter in de match, maar zonder succes in de afwerking. Rusten geblazen bij een logische 0-0 stand.

De “Kakkers” kwamen sterk uit de rust, met kansen voor Schoofs, Togui en Hairemans, maar uiteindelijk waren het de bezoekers die de score openden. Na een mooie kans voor Antoine Colassin liet Jeremy Doku de netten trillen. Hij sneed naar binnen en trapte de bal met links beheerst binnen. De buit leek binnen toen een voorzet van Amir Murillo door de Mechelse verdediging in eigen doel gewerkt werd, maar de thuisploeg maakte nog gelijk, met treffers van De Camargo en Vanlerberghe, beiden ingevallen. In de toegevoegde tijd kwamen er nog grote kansen voor Michel Vlap (net naast) en Derrick Luckassen (op de lat), maar het bleef bij 2-2.

KV Mechelen: Coucke, Bijker, Bushiri, Hairemans (79’ Kaya), Togui, Storm (76’ De Camargo), Van Damme, Schoofs, Peyre, Kabore & Vranckx (84’ Vanlerberghe)

RSCA: Van Crombrugge, Murillo, Cobbaut, Luckassen, Sardella (88’ Kayembe), Lokonga, Zulj, Vlap, Doku, Amuzu (88’ Verschaeren) & Dimata (59’ Colassin)

Doelpunten: 64’ Doku (0-1), 75’ Murillo (0-2), 83’ De Camargo (1-2) & 86’ Vanlerberghe (2-2)

Lees verder