Francis Amuzu tekent contract tot 2019

In navolging van enkele van zijn teamgenoten EERDER DIT SEIZOEN heeft nu ook de 18-jarige Ghanese Belg Francis Amuzu zijn verbintenis bij RSC Anderlecht verlengd. De vleugelspeler ligt nu tot medio 2019 onder contract in het Astridpark, met optie op één bijkomend seizoen.

Amuzu speelt sinds april 2015 voor Paars-Wit en maakte sindsdien al de nodige indruk, onder meer dankzij zijn snelheid. Intussen ontpopte hij zich ook al tot Belgisch jeugdinternational bij de U19, en maakt hij deel uit van de reserven- en Youth League-kern. Gefeliciteerd en veel succes, Francis!

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!