Elias Cobbaut scoort bij wederoptreden

De fans die maandagavond het weer trotseerden om de match van de reserven bij te wonen hebben er geen spijt van. Ze zagen een aangename match met veel doelpunten, een paars-witte overwinning en de terugkeer van Elias Cobbaut. De linkerflankspeler speelde een uur en scoorde zelfs.

Luka Adzic kreeg na vijftien minuten een strafschop toegekend. Hij probeerde die zelf om te zetten, maar de doelman pareerde. In de rebound trof Elias Cobbaut dan raak. De bezoekers maakten echter snel gelijk. Ondanks het Brusselse overwicht duurde het daarna bijna tot aan de rust tot de voorsprong weer op het bord stond: Luka Adzic met de prima assist op Kristal Abazaj, die vanuit een moeilijke hoek scoorde. In de tweede helft vielen er minder kansen te noteren. Tot Kristal Abazaj in het slot een tweede doelpunt lukte en ook Mohammed Dauda zich op het scorebord werkte. De Waaslanders scoorden ook nog eens, maar dat kon de zege van de thuisploeg niet meer in gevaar brengen.

Goals: 17' Cobbaut (1-0), 43' Abazaj (2-1), 78' Abazaj (3-1) & 83' Dauda (4-1)

RSCA: Ilias Moutha-Sebtaoui (45’ Nicolas Alavoine), Othman El Kababri, Abdoul Dante, Théo Leoni, Mohamed Bouchouari, Mohammed Dauda, Sieben Dewaele (60’ Thierry Lutonda), Luka Adzic (78’ Mathis Suray), Elias Cobbaut (60’ Mohamed Loua), Kristal Abazaj & Jerko Guldix

Lees verder

Onze Pre-Black Friday-deal is beschikbaar op rsca.be/shop - Krijg 35% korting op al onze lifestyle items. Shop now. ⚫🟣⚪