Eerste versterking voor het sportief departement

Vrijdag 23 november, stelt Michael Verschueren de eerste versterking voor de sportieve staff van RSC Anderlecht voor. Legende Pär Zetterberg komt vanaf januari 2019 de sportieve cel versterken. Hij wordt, net als Karim Belhocine, assistent van coach Hein Vanhaezebrouck.

Pär speelde tijdens zijn carrière 375 wedstrijden voor RSC Anderlecht, scoorde 87 doelpunten, werd zes keer Belgisch kampioen, won één Beker van België en heeft ook twee Supercups op zijn palmares. Vandaag keert hij, na 10 jaar, terug naar de club van zijn hart.

Aan de zijde van Hein Vanhaezebrouck kan hij vanaf januari 2019 dat paars bloed in zijn aderen weer sneller doen stromen. Hij zal de coach assisteren tijdens wedstrijden en trainingen. Daarnaast zal hij met bijzondere aandacht de jeugd opvolgen en begeleiden.

Welkom thuis, Pär!

Lees verder

Black Friday

Black Friday vandaag en dat wilt zeggen dat wij interessante kortingen geven op verschillende items in onze webshop.

Parlons brusseleir
De clásico, dat is Brussel versus Luik. Een van de beste manieren om je voor te bereiden op deze wedstrijd en om in de juiste stemming te komen, is door Brussels te leren spreken... Begin al maar met dit kleine Brusselse voetbalwoordenboek!