De RSC Anderlecht Women nodigen de vrouwen van Crossing Schaarbeek uit

RSCA bedankt de gemeente Schaarbeek voor het ter beschikking stellen van het stadion van Crossing Schaarbeek voor de RSCA Women afgelopen zaterdag. De verhoudingen met Crossing zijn uitstekend.

Zo hebben de twee Brusselse clubs vorige week nog een samenwerking afgesloten tussen beide jeugdopleidingen.

Een tweede wedstrijd in Schaarbeek van de RSCA Women was deze zaterdag voorzien, maar de speelsters en de technische staf gaven de voorkeur aan een terrein met natuurgras, een ondergrond die hun vertrouwd is.

"We nodigen de vrouwen van Crossing Schaarbeek met veel plezier uit voor een vriendenwedstrijd in de aanloop naar het volgende seizoen", verklaart CEO van RSC Anderlecht, Jos Donvil. "We willen hen ook een rondleiding geven in het Lotto Park en uitnodigen voor een thuiswedstrijd van de mannenploeg." 

"Ik begrijp deze wijziging van programma volkomen", zegt Schaarbeeks schepen van Sport Thomas Eraly, "Ook al heeft ons nog nooit eerder voor problemen gezorgd, we zijn heel blij dat RSCA ons vereerd heeft met een bezoek afgelopen zaterdag, en een klinkende zege tegen Gent. Ik wil graag alle paars-witte medewerkers bedanken voor deze mooie samenwerking tussen Brusselaars."

De RSCA Women zullen hun volgende wedstrijd op zaterdag 15 mei om 14:00 afwerken in het Koning Boudewijnstadion.

Lees verder