Dauda scoort hattrick bij reserven tegen KV Mechelen (0-5)

Gisteren, maandag 12 maart, stond er voor de reserven van Paars-Wit een verplaatsing naar de jeugdterreinen van KV Mechelen op het programma. RSCA begon er op een geslaagde manier aan de terugronde van hun play-offs en boekte er een 0-5-overwinning. Voor Paars-Wit werd het de zesde zege in acht wedstrijden!

Paars-Wit had het in de eerste helft niet onder de markt met de thuisploeg, al laat de einduitslag iets anders vermoeden. Mohammed Dauda brak de ban en zorgde voor de Anderlechtse voorsprong, Milan Corryn slaagde er uiteindelijk in om nog voor de rust voor een 0-2-tussenstand te zorgen. De ingevallen Osman Bukari dreigde al snel en nam in de tweede helft de overgebleven spanning weg door voor de 0-3 te zorgen. Nadien maakte Mohammed Dauda met nog twee treffers zijn hattrick compleet, waardoor de forfaitcijfers op het bord verschenen. Een mooi resultaat voor de jongens van coach Emilio Ferrera, die zo met een knappe 20 op 24 autoritair op kop blijven staan in de rangschikking! Paars-Wit blijft zo de enige ploeg die sinds het begin van het seizoen nog niet verloor.  Come on young Mauves!