Dames zorgen voor spectaculaire comeback in Gent!

Deze vrijdag trok de damesploeg van Paars-Wit op de openingsspeeldag van hun play-offs naar Gent, waar een 3-0-achterstand op spectaculaire wijze nog werd goedgemaakt.

Na twintig minuten spelen stonden de dames van coach Patrick Wachel al met 3-0 in het krijt op Gentse bodem, Ella Van Kerkhoven kon de schade nog voor de rust enigszins beperken. In het begin van de tweede helft klom Paars-Wit op gelijke hoogte nadat Van Kerkhoven opnieuw raak trof en ook Aline Zeler de netten liet trillen. De Brusselse dames gingen voor de volle buit en werden daarvoor beloond toen Ella Van Kerkhoven haar hattrick compleet maakte en zo voor de 3-4-zege zorgde. Met die belangrijke overwinning wordt de voorsprong op KAA Gent opnieuw uitgebouwd tot tien punten. KRC Genk, dat met 0-1 won van Standard, is de dichtste achtervolger op Paars-Wit met zeven punten achterstand. Volgende vrijdag trekt RSCA naar Luik voor de tweede speeldag van de play-offs. Go Ladies!

Lees verder

​​​​​​​De club kreeg de melding dat Rob “Robbie” Rensenbrink (72) vrijdagavond gestorven is na een slepende ziekte.

Vanaf dinsdag 28 januari, 12u00, ligt een rouwregister voor Robbie Rensenbrink in een ingerichte Memorial Corner in de RSCA-Fanshop van het Lotto Park. Alle supporters die een afscheidsboodschap willen achterlaten, zijn er de komende dagen welkom. 💜 #RIPRobbie #Legend