Dames spelen topper tegen Gentse achtervolgers

Vandaag, dinsdag 30 januari, staat de paars-witte damesploeg tegenover KAA Gent voor de topper van de 13e speeldag in de Superleague. De aftrap zal gegeven worden door Alexandru Chipciu en Denis Calincov.

De Brusselse dames staan momenteel op kop in het klassement en tellen zeven punten voorsprong op KAA Gent, de dichtste achtervolger. Afgelopen vrijdag klopten de Gentse dames RSCA wel in de kwartfinales van de Beker (2-1 na verlengingen), waardoor onze damesploeg vanavond ongetwijfeld revanche zal willen nemen in dit belangrijke duel met het oog op de landstitel!

De aftrap van dit competitieduel wordt om 20.00 uur gegeven in Tubeke (Belgian Football Centre, rue de Bruxelles 486). Zoals altijd kunnen abonnees de wedstrijd gratis bijwonen, andere supporters betalen 7 euro voor een ticket. De aftrap zal gegeven worden door een voormalige en een huidige speler van de paars-witte herenploeg. De Moldaviër Denis Calincov speelde tussen 2002 en 2005 voor RSCA, hij geeft samen met Alexandru Chipciu de aftrap vanavond.

Go Ladies!

Lees verder

Sporting verdiende een eerste overwinning in de Champions' play-offs, maar neemt slechts één punt mee uit Genk.
83’ | OUT Yari Verschaeren - IN Mohammed Dauda 🟣⚪ #COYM #GNKAND
67’ | OUT Lukas Nmecha & Majeed Ashimeru - IN Jacob Bruun Larsen & Francis Amuzu 🟣⚪ #COYM #GNKAND