Dames boeken 1-7-overwinning bij OHL

Gisterenavond, dinsdag 17 april, stond de damesploeg van RSCA op de laatste speeldag van de reguliere competitie in de Superleague tegenover Oud-Heverlee Leuven. Zonder al te veel moeilijkheden werd het 1-7 op Leuvense bodem. Paars-Wit leidde na zestien minuten spelen al dankzij doelpunten van Laura DelooseElla Van Kerkhoven en Lenie Onzia.

In de tweede helft werden daar in amper zes minuten tijd nog eens vier doelpunten aan toegevoegd. Ella Van Kerkhoven profiteerde en maakte haar hattrick compleet, Tine De Caigny en Katya Gokhman deden elk ook nog eens de netten trillen. In de slotfase zorgde Celien Guns nog voor een Leuvense eerredder.

RSC Anderlecht sluit het reguliere seizoen zo af als autoritaire leider met vijftien punten voorsprong op het duo Genk en Gent. Die voorsprong wordt nu herleid tot zeven eenheden, net als bij de mannen worden de punten immers gehalveerd aan de start van de play-offs. Voor Paars-Wit gaan de play-offs vrijdagavond al van start met een lastige verplaatsing naar KAA Gent. Go Ladies!

Lees verder

Onze ploeg voor #EUPAND. Come On You Mauves! 🟣⚪

line-up eupen
Anouar Ait El Hadj
De jonge Anouar Ait El Hadj vertelt zijn verhaal aan de hand van belangrijke locaties uit zijn leven. Van het Agorapark in Molenbeek tot het Lotto Park: maak kennis met een echte Sporting Boy van de generatie van 2002.