Audi op Champions League niveau tijdens RSCA Corporate Club

“Het Autosalon is voor de autosector zoals de Champions League voor het voetbal, waarbij we zeker zijn elk jaar te kunnen deelnemen.”
Stefan Kerckhoven, Brand Director van Audi

Vorige donderdag nodigde onze partner Audi, in samenwerking met RSCA, de Corporate Club uit voor een exclusief netwerkevent op het Autosalon. Audi opende zijn indrukwekkende stand in primeur voor de RSCA-partners na de openingsuren van het salon. Zo’n 200 gasten gingen op de uitnodiging in. Na een verwelkoming door Wim De Meyer, directeur Marketing, PR & Communication bij RSCA , gaf Stefan Kerckhoven, directeur van Audi België, een inkijk in de filosofie, de uitdagingen en de vernieuwingen bij Audi. Het bekende merk met de vier ringen gaf de RSCA-partners de kans om de nieuwste modellen een hele avond lang te ontdekken in de meest aangename omstandigheden.

Audi stelde voor het eerst in Europa hun “Vincent Kompany” voor: de Audi e-tron Sportback, een 100% elektrische SUV, Made in Belgium en dat vlak bij het Lotto Park. Daarnaast was er ook aandacht voor het volledig vernieuwde middenveld van plug-in hybrides. RSCA koos voor de vernieuwing van hun wagenpark dan ook voor deze hybride voertuigen, een duurzame keuze van de club. Ook de spits die Audi dit jaar voorstelde is nieuw en groen: de nieuwe Audi A5 Sportback 40 g-tron.

Passie en een sportieve mindset, die doet dromen en emoties losmaakt, blijven de gemeenschappelijke deler tussen de merken Audi en RSCA.

Lisa De Croocq, sponsoring manager RSCA: “Het is het tweede event dat we voor onze Corporate Club organiseren. Iedereen die business-seats heeft op de club kan zich hiervoor inschrijven. Ze leren elkaar kennen en steken tijdens de gesprekken veel van elkaar op, waardoor ze zakelijk misschien geholpen worden."

Stefan Kerckhoven, directeur Audi België: “Iedereen die deel uitmaakt van dezer partnerclub, deelt ook dezelfde passie. Dat verbindt ons en die contacten leiden finaal misschien tot nieuwe business.”

Nogmaals bedankt aan onze partner Audi voor deze mooie Corporate Club-avond die een groot succes was!

Bekijk de fotogalerij

Lees verder