Blessure-update: Operatie voor Henry Onyekuru

De medische staf van RSCA meldt na uitvoerig medisch onderzoek dat Henry Onyekuru zijn mediale band heeft gescheurd. Onyekuru zal spoedig worden geopereerd. De medische staf staat in nauw contact met zijn moederclub Everton om te bepalen waar de Nigeriaan onder het mes zal gaan. Henry Onyekuru blesseerde zich afgelopen vrijdag tijdens de wedstrijd tegen KAS Eupen.

Lees verder

Embedded thumbnail for Play-Off I Preview: KAA Gent
Video
In de week voor het begin van Play-Off I richten we de blik elke dag op een van onze komende tegenstanders. We openen de reeks met eerste tegenstander KAA Gent.
Embedded thumbnail for "Wie mijn idool is? Mijn grote zus"
Video
Aanjager op het middenveld Adrien Trebel en beloftevolle verdediger Abdoul Karim Danté gingen tête-à-tête om een goed gesprek te voeren met elkaar.

Op uitnodiging van “Les Players du Dimanche” zet Zakaria zich deze zondag tussen 16.00 uur en 18.00 uur in voor het goede doel in de derde editie van “TéléVIDEOGAMES” ten voordele van Télévie, dat geld inzamelt in de strijd tegen leukemie. De gamingmarathon wordt uitgezonden via verschillende kanalen en er vallen ook allerlei leuke prijzen te winnen. Zakaria op de voet volgen kan via @zakbentato!