Blessure-update: Najar hervat maandag met reserven

Zondagavond is het Astridpark het strijdtoneel voor de topper tussen RSC Anderlecht en Sporting Charleroi, de viceleider uit de Jupiler Pro League. Bij winst springt Paars-Wit over de Carolo's, maar coach Hein Vanhaezebrouck heeft wel nog af te rekenen met enkele kleine blessures en twijfelgevallen.

Kara moest in de Champions League-wedstrijd tegen Celtic naar de kant met een blessure aan de adductoren en trainde voorlopig nog niet mee. Het blijft afwachten of de Senegalees fit raakt voor zondag. Nicolae Stanciu, die al een tweetal weken ontbrak wegens een overbelasting van de hamstrings, pikte wel al opnieuw aan bij de groep, maar is nog niet 100% fit. Andy Najar ziet zijn revalidatie positief verlopen en zal aanstaande maandag zijn wederoptreden maken bij de reserven in de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk. Voor de rechterflankspeler worden het zijn eerste wedstrijdminuten sinds de openingsspeeldag van de Champions League op het veld van Bayern München.

Lees verder

Embedded thumbnail for Paars-Wit 4-1 Blauw-Zwart
Video
Een ruime zege tegen de eeuwige rivalen : missie volbracht voor het team van Jonas De Roeck! Nu is het aan de troepen van Hein Vanhaezebrouck om deze prestatie zondag te evenaren!
Video
Reserves 1A ⚽ #RSCA 4-1 Club Brugge Eerste confrontatie met Club gewonnen. Victoire dans le premier duel avec le Club. Op naar zondag! À dimanche!