Beste supporter

Beste supporter, 

De laatste weken zijn niet eenvoudig geweest. We hebben begrip voor de frustratie van de supporters na de tegenvallende resultaten. Maar zoals Michael Verschueren heeft verklaard, aanvaardt de club extreme uitingen van ongenoegen, zoals we ze afgelopen vrijdag in Luik hebben gezien, niet. Ze beantwoorden niet aan onze basiswaarde om ons altijd en in alle omstandigheden, bij winst en verlies, groots te gedragen. 

Ondanks deze recente tegenvallers zitten wij echter niet stil, in tegendeel. We werken hard en met veel enthousiasme aan de heropstanding van de club. En daarin speel jij, als fan, een belangrijke rol.   

We beseffen dat niet alle sportieve beslissingen van de laatste jaren succesvol zijn geweest. Er is dan ook een nieuw sportieve cel opgericht, met Michael Verschueren, Frank Arnesen en Pär Zetterberg. Deze cel werkt momenteel hard, maar heeft tijd nodig om de club sportief terug op het goede spoor te krijgen. We blijven daarbij inzetten op de eigen jeugd en investeren méér dan ooit in jonge talenten.

We maken ook van het vrouwenvoetbal een prioriteit, zetten in op community werking en steunen goede doelen om mensen in nood te helpen.

Daarnaast zet RSC Anderlecht zich als geen ander in voor een zuivere voetbalwereld. De nieuwe directie heeft zich burgerlijke partij gesteld in operatie Propere Handen.

We doen dit alles omdat we erin geloven, maar ook omdat we weten dat deze zaken voor jou belangrijk zijn! Onze relatie is er één van lange termijn en wij willen je bedanken dat je de club blijft steunen in deze moeilijke momenten. Samen komen we hier sterker uit.

Je mag rekenen op de tomeloze inzet van onze Voorzitter, de Raad van Bestuur, de directie van RSC Anderlecht en alle medewerkers om de juiste stappen te nemen zodat we weer staan waar we horen te staan: aan de top. 

Met vriendelijke groeten,

Michael Verschueren
Marc Coucke

Lees verder