Deze week live op Mauve TV

Drie wedstrijden worden deze week live uitgezonden op Mauve TV. Een bekerfinale voor onze U19, een belangrijke clash voor de RSCA Women in hun strijd om de titel en een vriendschappelijke wedstrijd van de RSCA Futures staan op het programma.

Voor slechts €2,5 per maand haal je een jaarabonnement binnen voor Mauve TV.

KOOP MAUVE TV

Vriendschappelijke wedstrijd: RSCA Futures - Jong Genk

Woensdag 8/05 om 16u.

De RSCA Futures neemt het in Neerpede achter gesloten deuren op tegen Jong Genk als onderdeel van hun post-season. Dit is een kans voor coach Marink Reddijk om de volgende generatie spelers van Neerpede te testen met het oog op het Challenger Pro League seizoen 2024/25. Je kan het duel tussen de twee beloftenploegen live bekijken op Mauve TV.

U19 Bekerfinale: RSC Anderlecht - Club Brugge

Zaterdag 11/05 om 14u30.

Na een goede campagne kwalificeerden onze U19 zich voor de bekerfinale door in de vorige ronde Westerlo te kloppen na strafschoppen. Het team is een mix van spelers van de U18 en U23. Spelers die gekend zijn bij de volgers van RSCA Futures, zoals Robbie Ure, Ali Maamar, Devon De Corte en Nunzio Engwanda, hebben al minuten gemaakt in deze competitie. 

De U19 nemen het in de finale op tegen Club Brugge. De wedstrijd vindt plaats in Dikkelvenne. Aftrap om 14u30 op zaterdag 11 mei. Bekijk de wedstrijd live op Mauve TV.

Play-offs: RSCA Women - KAA Gent

Zaterdag 11/05 om 18u30.

De overwinning van afgelopen weekend op OHL heeft onze dames op titelkoers gebracht. Lotto Super League. Ze hebben hun lot nu in eigen handen met nog drie wedstrijden te gaan. De ploeg van Dave Mattheus ontvangt aanstaande zaterdag KAA Gent om hun toppositie te verstevigen. De wedstrijd is live te zien op Mauve TV.

MAUVE TV

Lees verder