Koop RSCA-mondmaskers en steun het goede doel

‘In Health We Trust’, onder die slogan wil RSC Anderlecht een bijdrage leveren om het Corona-virus buitenspel te zetten. De club wil zijn fans helpen om zich maximaal te beschermen en biedt daarom eigen gepersonaliseerde mondmaskers aan in 3 verschillende RSCA-designs. Per verkocht mondmasker schenkt RSC Anderlecht de winst aan het Joseph Bracops Ziekenhuis in Anderlecht om er de hardwerkende zorgverleners en de patiënten een hart onder de riem te steken. De mondmaskers zijn nu te koop via deze link.

Vanaf maandag 4 mei zullen mondmaskers nog nadrukkelijker in het straatbeeld aanwezig zijn. Ze worden o.a. verplicht op het openbaar vervoer en in scholen én worden sterk aangeraden op plaatsen waar een veilige afstand tussen mensen niet kan gegarandeerd worden.

RSCA wil zijn fans die straks ‘uit hun kot’ moeten komen zo goed mogelijk beschermen. In samenwerking met onze kledingpartner Joma verdeelt RSC Anderlecht een set van
3 hoogkwalitatieve mondmaskers met gepersonaliseerde RSCA-designs (paars, wit en zwart).

Een pakket met 3 mondmaskers kost € 15. Daarvan gaat telkens € 3 integraal naar het Joseph Bracops Ziekenhuis, dat in de schaduw van ons stadion gelegen is. In dat ziekenhuis werken artsen en verzorgend personeel keihard de klok rond om patiënten te genezen en het COVID-19 virus te verslaan. Samen met u wil RSC Anderlecht hen steunen.

Bestel ze nu en maak mee het verschil!  Voor jezelf, voor de ander én voor het Joseph Bracops Ziekenhuis in Anderlecht.

BESTELLEN 

Over onze mondmaskers

De RSCA-mondmaskers zijn gemaakt uit duurzame materialen en zijn comfortabel om te dragen. Ze bedekken de neus, mond en kin, sluiten perfect aan en zijn herbruikbaar.

 • Materiaal bedrukte buitenzijde: 100% polyester
 • Materiaal binnenzijde: 45% polyester 55% katoen, 2-lagen met geïntegreerde filter
 • Maximale breedte: 20 cm
 • Maximale hoogte: 19 cm
 • Kleuren: paars/wit/zwart
 • Herbruikbaar - wassen op 60°C

Hoe bestellen?

De mondmaskers zijn verkrijgbaar in een set van 3 stuks aan € 15 via de webshop van onze sportswear partner Joma. De maskers worden aan huis geleverd vanaf 20 mei 2020.

Wens je een grotere oplage voor jouw fanclub, familie, medewerkers, bedrijf of heb je vragen/opmerkingen, stuur dan een mail naar
[email protected].

Zodra het mogelijk is (afhankelijk van de genomen exitmaatregelen) zullen de maskers ook verkocht worden in de Fanshop van RSC Anderlecht in het Lotto Park.

Belangrijke informatie:

 • De mondmaskers zijn géén medische producten.
 • De mondmaskers zijn niet geschikt om in contact te komen met patiënten die besmet zijn met het Covid-19 virus.
 • Draag de maskers zodat jouw kin, mond en neus helemaal bedekt zijn.
 • Was de maskers op 60°C.
 • Voor je het masker aandoet en nadat je het masker hebt afgenomen, was dan ook je handen en gezicht met water en zeep.

Lees verder