Tweede aflevering van Mauve. op Play Sports Open vanaf vrijdag 14/01

Afgelopen seizoen kregen fans van paars-wit voor het eerst all access toegang op en rond Neerpede in het eerste seizoen van MAUVE. Een heel seizoen lang volgden cameraploegen hoe coach Vincent Kompany, Peter Verbeke en Wouter Vandenhaute met een jong team bouwen aan het vernieuwde RSC Anderlecht.

HERBEKIJK HET EERSTE SEIZOEN VAN MAUVE.

En MAUVE. is terug. Ook dit seizoen bieden we fans een inkijk achter de schermen van de recordkampioen. Nadat Sporting vorig seizoen een vierde plaats behaalde met een jonge generatie talenten made in Neerpede, moeten Vincent Kompany en het bestuur dit seizoen op zoek naar stabiliteit in de kern. Nieuwe jongens als Sergio Gomez, Wesley Hoedt en Joshua Zirkzee maken hun intrede, terwijl het bestuur achter de schermen timmert aan een broodnodige kapitaalsverhoging.

Het tweede seizoen van MAUVE. bestaat uit zes afleveringen. De eerste twee afleveringen over de eerste seizoenshelft van het seizoen 2021 - 2022 zijn te zien op Play Sports en VOO, en later ook op rsca.be.

Vertelstemmen Zwangere Guy (NL) en Frenetik (FR) nemen je mee achter de schermen.

Uitzenddata:

MAUVE. episode 2:

  • Vrijdag 14 januari om 22u50 op Play Sports Open
  • Vrijdag 14 januari om 20u20 op VOO
  • TBC: op rsca.be

Wil je geen enkele aflevering missen? Zet dan de kalender van RSCA in je agenda om te weten wanneer de afleveringen op televisie te zien zijn, en wanneer je ze kan terugvinden op rsca.be

SYNCHRONISEER JE AGENDA

Lees verder