MAUVE. is terug

THEO LEONI

MAUVE. is terug. Voor het vierde seizoen al volgt een cameraploeg het reilen en zeilen van de mooiste club van het land achter de schermen.

Aan het einde van elke maand krijgen fans van paars-wit een nieuwe aflevering van MAUVE. te zien, en dat tot het einde van het seizoen. In MAUVE. S04E01 beleef je de intense zomermercato voor CEO Sports Jesper Fredberg en de ontbolstering van Theo Leoni alsof je er zelf bij was. 

De eerste aflevering van MAUVE. S04 was vorige vrijdag te zien op Play Sports. Vanaf vandaag kunnen fans de aflevering (met Franse en Engelse ondertiteling) terugvinden op Mauve TV, het videoplatform van paars-wit.

BEKIJK MAUVE SEIZOEN 4

Wat is Mauve TV? 

Met Mauve TV mis je niets van RSCA. Mauve TV is het videoplatform voor elke fan van paars-wit. Dé plek waar je live wedstrijden volgt, exclusieve beelden achter de schermen terugvindt, persconferenties bekijkt, de documentairereeks MAUVE. bekijkt, en veel meer. 

Je kan je toegang tot Mauve TV apart aankopen voor €25 per jaar. Of je wordt Mauve+ Silver of Mauve+ Gold member. In dat membership zit – naast een resem exclusieve voordelen – ook je toegang tot Mauve TV.

Lees verder