Mario Stroeykens verlengt zijn contract 

Mario Stroeykens 2026

Mario Stroeykens heeft zijn contract verlengd tot 2026. De jonge aanvallende middenvelder tekende op de dag van zijn 19e verjaardag zijn contractverlenging. 

Mario speelt al sinds de U9 bij paars-wit. Met zijn technische en fysieke kwaliteiten en zijn neus voor doelpunten doorliep Mario vlot de jeugdreeksen. Op 15-jarige leeftijd tekende hij zijn eerste profcontract bij RSCA. Hij maakte zijn debuut in het eerste elftal in januari 2021 en speelde sindsdien al 59 wedstrijden voor de eerste ploeg van paars-wit.  

Mario Stroeykens: 

“Als speler die hier bij de club is opgegroeid, ben ik erg trots met dit nieuwe contract. Het toont het vertrouwen dat de directie in mij heeft en ik ben zelf blij om deel uit te maken van de nieuwe wind die door de club waait. Ik zal elke dag blijven werken om me te verbeteren en kijk ernaar uit om nog veel dat onbeschrijflijke gevoel mee te maken wanneer je als Neerpede-speler voor een vol Lotto Park speelt.” 

Jesper Fredberg:  

“De eigen jeugdspelers zullen altijd een belangrijke troef blijven voor RSC Anderlecht. Daarom zijn we erg tevreden dat we, na spelers als Theo Leoni en Yari Verschaeren, nu ook Mario Stroeykens langer aan de club kunnen binden. We zullen er alles aan doen om Mario zijn volledige potentieel te ontwikkelen in de komende jaren.” 

Lees verder