Drie jonge talenten tekenen eerste profcontract

Sullyan Amisso (18 jaar), Tristan Degreef (16) en Aurelio Leo Virisario (15) : het zijn namen die de RSCA-supporter maar beter goed in de oren knoopt. De drie jonge talenten tekenden deze week hun eerste profcontract bij de club van hun hart.

RSC Anderlecht blijft investeren in de eigen jeudspelers. In mei kregen talentvolle spelers uit de eigen jeugdopleiding zoals Julien Duranville, Ethan Butera en Nassim Azaouzi al een eerste profcontract. Nu is het de beurt aan drie nieuwe jongelingen om hun krabbel te zetten onder een verbintenis met paars-wit.

Zo is er Sullyan Amisso (18 jaar), die al sinds z’n negende bij RSCA speelt. Sully is een rechtsachter met een aanvallende ingesteldheid en een fantastische mentaliteit. Hij zal zich dit seizoen moeten bewijzen als een vaste waarde in de beloftenploeg als volgende uitdaging in zijn veelbelovende carrière.

Tristan Degreef (16) is nog zo’n talent Made in Neerpede die al sinds de U9 bij paars-wit speelt. Hij is een polyvalente aanvallende middenvelder die technisch onderlegd is, sierlijk aan de bal, en over een uitstekende trap beschikt.  

Aurelio Leo Virisario (15) kwam in 2019 aan op Neerpede. Op korte tijd wist hij zich te profileren als een snelle en explosieve aanvaller, met veel flair in de zone van de waarheid. Aurelio heeft uiteraard nog stappen te zetten in de komende seizoenen, maar met zijn uitstekende werkethiek en dynamiek heeft de toekomst ongetwijfeld nog veel voor hem in petto.

Lees verder