[LIVE] RSCA - Raków: deze woensdag op MAUVE TV

[LIVE] RSCA - Raków Częstochowa:

Deze woensdagnamiddag zal de derde oefenwedstrijd van de winterbreak live uitgezonden worden op  MAUVE TV, dat toegankelijk is voor alle leden van MAUVE+. RSC Anderlecht neemt het op tegen Raków Częstochowa, de ploeg die op kop staat in de Ekstraklasa, de Poolse hoogste klasse. De wedstrijd wordt achter gesloten deuren gespeeld op de RSCA Belfius Academy in Neerpede maar zal live te volgen zijn vanaf 12u45 op MAUVE TV.

WORD NU MAUVE+

DIRECT NAAR MAUVE TV

In 2019 maakte RKS Raków Częstochowa zijn rentree in de Poolse hoogste klasse na 25 jaar en boekte het meteen succes. In 2021, het jaar dat de club zijn honderdjarige bestaan vierde, eindigde Rakow tweede in de competitie en pakte het meteen ook de beker. Dat kunstje herhaalden onze Poolse tegenstanders vorig seizoen. 

In hun derde seizoen in hoogste klasse staat blauw-rood momenteel aan kop in de Poolse competitie na 17 wedstrijden met maar liefst 9 punten voorsprong op Legia Warschau. De clash met paars-wit wordt dus een mooie affiche om onze voorbereiding op de tweede helft van het seizoen mee af te sluiten. 

Lees verder