[Mauve TV] Zulte Waregem - RSCA donderdag live

Yari Verschaeren

Ondanks de interlandbreak kan je paars-wit toch aan het werk zien op Mauve TV. Sporting speelt morgen (donderdag) om 11u30 een oefenmatch tegen de leider in de Challenger Pro League, Zulte Waregem. Yari Verschaeren staat na een lange revalidatie voor het eerst sinds 19 maart op het wedstrijdblad. Succes, ket.

De wedstrijd wordt achter gesloten deuren afgewerkt in de Elindus Arena, maar is live te bekijken op Mauve TV. Koop nu je toegang tot Mauve TV en geniet voor €25 een jaar lang van live wedstrijden, documentaires, persconferenties, beelden achter de schermen, en veel meer. Vrijdagavond (20u) kan je ook ook naar de Super League-wedstrijd van de RSCA Women kijken, in en tegen Charleroi.

NAAR MAUVE TV

KOOP JE TOEGANG

Memberships: ticketvoorrang Clasico én toegang tot Mauve TV

Je kan Mauve TV ook kopen als onderdeel van een Mauve+ Silver of Mauve+ Gold membership. Beide memberships genieten ook voorrang bij ticketverkoop van beker- en competitiewedstrijden. Zo kan je vanaf morgen (donderdag 16/11) tot twee tickets kopen voor de bekerwedstrijd tegen Standard. Bovendien krijgen members en abonnees €5 korting per ticket.

Een Mauve+ Silver membership met toegang tot Mauve TV, de Mr Michel collector’s set en een duoticket voor de Clasico heb je zo voor €80.

WORD MAUVE+ SILVER

Wil je daarbovenop ook een bedrukt shirt naar keuze én uitnodigingen voor exclusieve experiences zoals de Membernight in het Lotto Park of de Mercato Meeting met Jesper Fredberg? Word dan Mauve+ Gold, het meest premium membership van Royal Sporting Club Anderlecht.

WORD MAUVE+ GOLD

Lees verder