Resultaten internationals

Het is iets rustiger op Neerpede dan gewoonlijk. Veel spelers werken op dit moment hun laatste interlands of hebben net hun laatste interland gespeeld en zijn op de terugweg.

Onze Rode Duivels namen het vorige zaterdag op tegen Azerbeidjan. Eindstand 0-1. Jan Vertonghen speelde 90 minuten en droeg ook even de kapiteinsband nadat Lukaku het veld had verlaten. Zeno Debast kwam niet in actie. Vanavond, dinsdag 12 september, spelen onze Rode Duivels nog één wedstrijd, tegenstander van dienst is Estland. Een speciale wedstrijd voor onze kapitein, Jan Vertonghen. Hij speelt z'n 150e wedstrijd voor de Belgische nationale ploeg.

Nieuwe aanwinsten Delaney en Schmeichel werden opgeroepen voor het Deense nationale elftal en speelden respectievelijk tegen San Marino en Finland. Beide wedstrijden werden gewonnen (4-0 & 0-1). Kasper stond twee keer tussen de palen. Delaney mocht tegen Finland in de 75e minuut invallen.

Diawara trok met Guinee naar Malawi voor een CAN-kwalificatiewedstrijd. Deze wedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel. Amadou speelde de volle 90 minuten.

Killian Sardella en Mario Stroeykens werkten met de beloften een kwalificatiewedstrijd voor Euro U21 2025 af. Op het veld van Leuven werd met het kleinste verschil van Kazachstan gewonnen, 1-0. Killian speelde heel de wedstrijd, Mario viel 10 minuten voor affluiten in.

Tenslotte kwam ook Arnstad in actie. Hij won met de U21 van Noorwegen van San Marino met 0-7 cijfers. De jonge Noor kwam de volle 90 minuten in actie.