Alle praktische informatie over de bekerfinale

Fan village

Het is stilaan aftellen naar de bekerfinale. Op paasmaandag 18 april kan Royal Sporting Club Anderlecht zijn tiende bekerwinst behalen. 

Onze supporters hadden het Koning Boudewijnstadion volledig paars kunnen kleuren. Er registreerden meer dan 40.000 supporters om de bekerfinale bij te wonen. 

Voor supporters mét ticket is er een Fan Village aan het Atomium. En ook voor onze talrijke supporters zónder ticket voorzien we een gigantisch scherm in de Fan Village aan het Lotto Park. 

  • GIANT SCREEN LOTTO PARK

Voor de vele supporters die geen ticket konden bemachtigen voorzien we een GIANT SCREEN aan ons Lotto Park. Verwacht veel sfeer. En supporters die tot aan de Heizel weerklinken. Een beleving die je niet wil missen. Qui ne saute pas, n’est pas Bruxellois. Meer informatie over het programma van de Fan Village lees je op deze pagina.

SCHRIJF JE IN

  • FAN VILLAGE ATOMIUM

Om ons klaar te stomen voor de wedstrijd organiseren we aan de voet van het Atomium ons Fan Village. Verwacht veel sfeer. En nog meer supporters. Qui ne saute pas, n’est pas Bruxellois. Meer info over het voorprogramma lees je op deze pagina.

Lees verder