Steun De Warmste Week met Fromage, het luisterverhaal van RSCA

De Warmste Week & Viva For Life

De dagen worden korter, het einde van het jaar nadert. En dat eindejaar staat traditiegetrouw in het teken van De Warmste Week en Viva for Life. Ook dit jaar zet Sporting zijn schouders onder de twee grootste solidariteitsacties van Vlaanderen en Wallonië en Brussel.

De Warmste Week & Viva For Life

De Warmste Week staat dit jaar in het teken van kansarmoede. Viva For Life vecht dan weer tegen kinderarmoede. Beide solidariteitsacties zamelen geld in, en ook jij kan helpen. Sporting schenkt €5 per verkocht exemplaar van het gloednieuwe luisterverhaal Fromage naar DWW & VFL. 

BESTEL HIER JOUW EXEMPLAAR EN STEUN DWW & VFL

Fromage

Fromage vertelt het verhaal van Hamza, een jonge muis van bescheiden komaf met een grote droom: spelen voor paars-wit. Fromage is een samenwerking tussen RSC Anderlecht en het Geluidshuis. Het resultaat is een luisterverhaal én zoekboek over kansen krijgen en grijpen. Over leven in een grootstad. Het ontwikkelen van je talent. Opkomen voor jezelf. En fier zijn op je afkomst. Stuk voor stuk thema’s die RSC Anderlecht nauw aan het hart liggen, en die naadloos aansluiten bij de twee thema’s van De Warmste Week en Viva For Life van dit jaar.

In het tweetalige luisterverhaal wordt verteld, gespeeld én gezongen door een heuse sterrencast. Zo zal je onder andere Lucas Van den Eynde, Jennifer Heylen, Zwangere Guy, Danira Boukhriss Terkessidis, Otto-Jan Ham, Bart Cannaerts, Youri Tielemans en Vincent Kompany herkennen. De illustraties zijn van de hand van Mark Borgions, de muziek van componist Koen Brandt en de regie door Leen Renders en Kristiaan Debusscher.

BESTEL HIER JOUW EXEMPLAAR EN STEUN DWW & VFL

Lees verder