RSCA treft mogelijk Vitesse of Dundalk in de Conference League

De loting voor de volgende kwalificatieronde voor de UEFA Europa Conference League vond maandagnamiddag plaats in Nyon. Als RSC Anderlecht zich weet te plaatsen tegen het Albanese Laçi in de heen- en terugwedstrijd op 5 en 12 augustus, komt paars-wit in de laatste voorronde uit tegen de winnaar van het duel tussen Vitesse Arnhem (Nederland) en Dundalk FC (Ierland). De heenwedstrijd wordt dan op 19 augustus gespeeld in Brussel en de terugwedstrijd op 26 augustus op verplaatsing.

Paars-wit staat dus voor belangrijke wedstrijden op het Europese niveau. Goed om te weten: vanaf dit seizoen wegen de doelpunten in de uitwedstrijd niet langer zwaarder door. Er moet dus steeds met een doelpunt verschil gewonnen worden over de twee wedstrijden heen om door te stoten naar de volgende ronde. Als Anderlecht de twee kwalificatierondes tot een goed einde brengt, plaatst het zich voor de groepsfase met vier ploegen in deze nieuwe Europese competitie.  

Tickets voor de wedstrijd tegen Laçi  

Sinds 14u kunnen onze abonnees hun ticket aankopen voor de terugwedstrijd in het Lotto Park tegen Laçi op 12 augustus om 20u op rsca.be/tickets. Personen met meerdere abonnementen op hun naam kunnen die plaatsen reserveren op rsca.be/ticketslac. Zij krijgen vervolgens een e-mail van onze dienst Ticketing met een verzoek tot betaling van de tickets.  

In het kader van de geldende gezondheidsmaatregelen laat de overheid ons toe om een derde van de maximumcapaciteit in het stadion te benutten. De verdeling van de tickets gebeurt volgens het first come, first served-principe. De tickets kosten 10 euro (en 5 euro voor de ‘staanplaatsen’ achter de goal). Als er na de voorrangsperiode voor abonnees nog tickets beschikbaar zijn, brengen we je daarvan zeker op de hoogte.

Lees verder