Derby in het Lotto Park

Lotto Park

De buren uit Molenbeek komen zondag naar het Lotto Park voor de eerste derby sinds 2001. Ook naast het veld zal er heel wat te beleven zijn: tifo’s , live-set van DJ Vega, Black Friday Outletshop en veel meer. Alle reden om zondag files & drukte te vermijden en op tijd naar het Park af te zakken.

Sfeergroep Mauves Army werd gesticht in 2003 en viert dus zijn 20ste verjaardag. Dat wordt gevierd met een speciaal shirt dat gedragen wordt door de spelers. Het shirt is zondag te koop in de fanshop. Voor de wedstrijd zal de sfeergroep ook een tifo onthullen. Begeef je dus op tijd naar je plaats om de sfeer niet te missen.

Drie uur voor de wedstrijd (15u30) openen de fanshop en - voor de gelegenheid - Outletshop hun deuren. Dit weekend zijn er immers Black Friday kortingen tot 75%. Officiële Joma en RSCA merchandise van de vorige twee seizoenen zijn zo aan ronde prijzen verkrijgbaar. Online is er al veel uitverkocht, maar de grootste collectie vind je in de Outletshop. Wie snel bediend wil worden kan gebruik maken van de outdoor "skip the line" shop. Hier koop je snel de nieuwste sjaals en shirts, waaronder het speciale Mauves Army shirt.

Een Brusselse derby, dat vraagt ook om aangepaste, Brusselse muziek. En wie is daar beter voor dan de gerenommeerde cultuurinstelling Ancienne Belgique. Ook zondagavond cureren zij de playlist en tonen ze dat in Brussel naast voetbaltalent ook heel wat muzikaal talent ontsproot.

Het muzikale orgelpunt vindt tijdens de rust plaats met een live Brusselse set van DJ Vega, één van de grondleggers van het Brusselse hiphop-label FRONTAL en resident DJ van Stikstof; de hiphopband van Jazz Brak, Zwangere Guy en Astrofisiks. Tijdens de rust zal de paars-witte jeugd het ook opnemen tegen die van RWDM in een shoot out. Tot slot hebben we nog enkele verrassingen in petto, maar die houden we voor zondag.

À dimanche, les Mauves.

Alle praktische info vind je op rsca.be/faq. Kom bij voorkeur met het openbaar vervoer via metrohalte Saint-Guidon of met de fiets. Je fiets parkeer je op de fietsenparking naast het Lotto Park (ingang parking Eurostar A). Opgelet, Westland Shopping Center is éénmalig open op zondag. De parking en omgeving van de parking is daardoor mogelijk iets drukker dan gewoonlijk. Maak bij voorkeur gebruik van één van de andere drie parkings. Lees meer

PRAKTISCHE INFO

 

Lees verder