Steun de RSCA Futures in de Brusselse derby

RSCA FUTURES - RWDM

Nu zondag 18/12 nemen de RSCA Futures het op tegen stadsgenoot RWDM. Aftrap voor deze belangrijke wedstrijd in de Challenger Pro League staat gepland om 13u30. Het is de laatste kans om in 2022 een mooie affiche bij te wonen in het Lotto Park. 

Anderlecht tegen Molenbeek, dat is een onvervalste Brusselse derby. Mis hem niet en koop je tickets nu via ticketing.rsca.be. Abonnees en MAUVE+ Gold leden kunnen hier ook hun gratis duoticket bestellen. Jongeren onder 23 jaar kunnen eveneens de een gratis ticket bestellen. Meer info op rsca.be/thefutureisnow

Belangrijke informatie:

  • Op politiebevel zal ticketing 2 dagen voor de aftrapsluiten, op vrijdag 16/12 om 18u. Ook de loketten zullen op matchdag gesloten blijven. 
  • Zowel Parking Westland als parking Decathlon zullen niet beschikbaar zijn voor deze wedstrijd. Parking Eurostar S-klasse zal wél geopend zijn (rue René Henry). 
  • Ter herinnering, (rug)zakken en paraplu's van groot formaat zijn niet toegelaten in het Lotto Park. Enkel kleine zakken tot formaat A4 en kleine paraplu's met stompe punt worden toegelaten.
  • De fanshop is zondag geopend van 10u30 tot 16u.