Collector’s set ter ere van Mister Michel

Mister Michel

Eén jaar geleden namen we afscheid van Mister Michel Verschueren.

De Zilveren Vos liet een onuitwisbare indruk na op het Belgische voetbal, en leidde niet enkel de sportieve hoogconjunctuur in van RSCA, maar hij lag ook aan de basis van de commerciële pioniersrol van de club door de introductie van business seats en een exclusieve wedstrijdbeleving voor zakelijke fans.

Mauve+ Silver- en Gold-leden ontvingen eerder deze maand al een stijlvolle collector’s set die die zakelijke merites van Mister Michel stijlvol en gepast vieren. Die box bestaat uit een elegante doos, een schrift en een pen met een uniek logo - met knipoog naar zijn bijnaam - ontworpen ter ere van Michel Verschueren.

De collector’s set is onderdeel van het Mauve+ Silver of Mauve+ Gold membership. Die memberships geven je naast de set ook toegang tot Mauve TV, en voorrang bij ticketverkoop. Zo krijgen Mauve+ leden voor de wedstrijd tegen Club Brugge bijvoorbeeld prioriteit om twee tickets aan te kopen. Mauve+ Gold leden ontvangen daarbovenop een bedrukt shirt naar keuze in een premium box en uitnodigingen voor exclusieve ervaring zoals de Membernight in het Lotto Park of de Mercato Meeting met Jesper Fredberg.

Mauve+ memberships zijn een jaar lang geldig. Wie de collector’s box wil ontvangen en wil genieten van alle voordelen van zo’n membership, kan hieronder Mauve+ Silver of Gold worden.

Word Mauve+ Silver of Gold en ontvang de collector’s box

Lees verder