Francis Amuzu verlengt tot 2024

Francis Amuzu (23/08/1999) heeft zonet z’n contract met 2 seizoenen verlengd. Hij blijft dus aan de club verbonden tot 2024. Het is ondertussen al van het seizoen ’17-’18 geleden dat hij het A-team vervoegde. In die tijd evolueerde onze razendsnelle flankaanvaller naar een zekerheid op zowel linkse als rechtse flank. 

Ondertussen zijn we 67 officiële matchen verder, waarvan 20 in het huidige seizoen. Francis speelde elke match van het seizoen alvorens het werd onderbroken door de Coronacrisis. We zijn dus zeer verheugd te kunnen aankondigen dat we dit succesverhaal kunnen verderzetten de komende jaren. 

Francis Amuzu: “Ik ben ongelooflijk fier dat ik heb kunnen bijtekenen bij RSCA en wil langs deze weg ook iedereen bedanken voor het vertrouwen in mij en in andere jonge spelers. Ik kan niet wachten om alles te geven, te scoren en zo het verschil te maken in het nieuwe seizoen."

Peter Verbeke: Ciske is de voorbije jaren helemaal kunnen ontbolsteren bij de A-kern. Hij is uitgegroeid tot een betrouwbare sterkouder die erg belangrijk is voor het team. Het was dan ook logisch dat we zijn contract wouden herbekijken. ‘In youth we trust’, een belangrijk signaal voor alle jongeren uit de academie.”

Lees verder