RSCA dankt Belfius voor vijf jaar Main Partnership

Na vijf seizoenen neemt Belfius afscheid als Main Partner van Royal Sporting Club Anderlecht. De afgelopen vijf seizoenen zette Belfius mee zijn schouders onder de ontwikkeling van onze toptalenten, en versterkte het zijn positie in de markt als front of shirt-partner van onze thuis- en uitshirts met DVV Insurances en vermogensbeheerder Candriam.

Als officiële naming partner van onze RSCA Belfius Academy, dé bestemming voor nationaal voetbaltalent op Neerpede, positioneerde de grootbank zich vijf jaar geleden voor het eerst als trouwe steunpilaar voor de ontwikkeling van paars-wit talent. 

De Belfius corner stond binnen de zakenwereld dan weer bekend als dé plek op wedstrijddagen waar kruisbestuiving plaatsvond tussen het netwerk van onze hoofdpartner en leden van onze Business Club.

Belfius activeerde de afgelopen vijf seizoenen vooral ook twee van zijn sleutelmerken op de meest gegeerde visibiliteit van paars-wit: de borst van onze uit- en thuisshirts. Het versterkte de marktpenetratie van verzekeringsmerk DVV Insurances én naamsbekendheid met vermogensbeheerder Candriam. Met het investerinsproduct Re-Bel speelde Belfius zich in de kijker van de best bekeken ploeg van het land tijdens de bekerfinale en de play-offs van het afgelopen seizoen.

Sporting wenst Belfius uitdrukkelijk te bedanken voor zijn steun tijdens deze vijfjarige periode voor de club, en kijkt ernaar uit al haar entiteiten komend seizoen te mogen verwelkomen in de business seats en als voornaam lid van Belgium’s Biggest Business Club.

Lees verder