[SHOP] 10 jaar geleden ging Anthony op de bal staan

Anthony Vanden Borre

Op zaterdag 16 maart 2014 - exact 10 jaar geleden - kreeg Anthony Vanden Borre in het Park de bal aangespeeld langs de lijn. Hij keek rond zich, ging op de bal staan, en speelde verder.

VDB

Anthony Vanden Borre vertegenwoordigde al van jonge leeftijd alle lef en speelse durf waar het voetbal van onze hoofdstad voor staat. 

Als jeugdproduct #MadeInNeerpede avant la lettre bestormde hij als 16-jarige met zijn ruwe voetbaltalent het Belgische profvoetbal. Het was het begin van een carrière met vele hoofdstukken.

16 maart 2014

VDB verloor in die tijd nooit zijn verfrissende liefde voor het spel. Een artiest met gouden voeten. Eén die soms stuitte op onbegrip, maar altijd wist te begeesteren. Le beau jeu. Zo ook op 16 maart 2014. 

Bij een 4-0 voorsprong tegen KV Oostende in het Park krijgt Antho de bal aangespeeld langs de lijn. Hij keek rond zich, ging op de bal staan, en speelde verder. BX. 

We vieren 10 jaar lef en durf. Met een limited edition T-shirt waarop zíjn moment - dat hij overigens overdeed op het WK die zomer - vereeuwigd werd. For the love of the game.

Shop nu

Lees verder