RSCA - KV Kortrijk verplaatst naar zaterdag 16 maart

RSCA - KV Kortrijk 16-03-24

De Kalendercommissie heeft een wijziging aangekondigd voor de laatste speeldag van het reguliere seizoen. Op vraag van de TV-rechtenhouders werd beslist om de thuiswedstrijd tegen KV Kortrijk, onder voorbehoud gepland op zondag 17 maart om 18u30, te vervroegen naar zaterdag 16 maart om 20u45.

Paars-wit is reeds zeker van een tweede plaats in de reguliere competie en kwalificeert zich zo voor de Champions' Play-offs. Kortrijk is veroordeeld tot de Relegation Play-offs. Hoewel de sportieve inzet voor beide teams hoog blijft, is het niet langer noodzakelijk om deze wedstrijd tegelijk met alle andere wedstrijden te spelen.

Abonnementen en tickets die al verkocht zijn voor de slotspeeldag van het reguliere seizoen blijven uiteraard geldig. Zoals vermeld bij de aankoop van de tickets is het in geen geval mogelijk om een terugbetaling aan te vragen na deze datumwijziging. Het is wel mogelijk om de Mauve-ID die bij de stoel hoort te wijzigen en aan een andere persoon toe te wijzen. Nog vragen? Bekijk ook onze FAQ.

FAQ

Lees verder