De wedstrijd van de U21 tegen KAA Gent gaat door in het Lotto Park

PUBLIC LOTTO PARK

Op maandag 22 november om 19u30 spelen onze Beloften tegen KAA Gent. De wedstrijd gaat door in het Lotto Park. Fans zijn meer dan welkom om de wedstrijd bij te wonen en onze jonge Mauves aan te moedigen. Hieronder vind je alle praktische info.

Iedereen is welkom om te komen kijken. Alle fans, ook abonnees, moeten zich daarvoor de dag van de wedstrijd melden aan het ticketinglocket aan het stadion. Dat kan vanaf 18u30. Abonnees zullen er een gratis toegangsticket krijgen, andere fans kunnen voor 5 euro hun kaartje kopen. Er is geen online verkoop.

Aan ingang 5 kan u het stadion betreden. Daar wordt uw ticket gescand, en moet u uw Covid Safe Ticket en identiteitskaart laten zien. Opgelet: u kan het stadion niet verlaten tijdens de wedstrijd. Anders kan u niet meer binnen. Fans moeten ten allen tijde hun mondmasker aanhouden voor, tijdens en na de wedstrijd. Wanneer u op uw plaats eet of drinkt, mag het even af. Parkeren kan aan shopping Westland, op parking A5 (René Henrystraat), of gratis op straat vanaf 18u00.

Tot dan, en bon match les gars.

Lees verder