RSCA neemt ploegfoto van dit jaar aan de Abattoir

team picture 2023 2024

Net als elk seizoen maakt paars-wit na het officieel sluiten van de transferperiode een geüpdatete versie van de ploegfoto. Eerder werd de officiële teamfoto bijvoorbeeld gemaakt aan het Atomium in Brussel. Voor de team picture voor het seizoen 2023-2024 trok paars-wit naar de emblematische Abattoir-site in Anderlecht, een symbolische plek op een steenworp van het stadion, tussen het toeristische centrum van Brussel en Neerpede.

Met die keuze wil Sporting de band met zijn gemeente en haar inwoners in de verf zetten, en haar liefde uiten voor de hoofdstad. De vroegere slachthuissite, die een cultstatus in Brussel verwierf door de film Dikkenek, is vandaag een polyvalente stad in de stad, waar culturen samenkomen op de wekelijkse markt, waar culturele activiteiten georganiseerd worden, en waar kinderen met vaak moeilijke thuissituaties een plek vinden met opvang en activiteiten om te spelen en op te groeien.

Plaats een bestelling in de webshop om jouw exemplaar te krijgen

Ook fans kunnen hun eigen exemplaar van de poster in het homeshirt krijgen. Wie een bestelling in de webshop plaatst, of een aankoop in de fanshop doet, krijgt een poster bij zijn aankoop (zolang de voorraad strekt).

Download de ploegfoto DOWNLOAD
Achtergrond voor je gsm DOWNLOAD
Bureaublad voor je computer DOWNLOAD