Bied mee op een shirt tvv Younited Belgium

YOUNITED

Tijdens de kerstperiode wordt de Jupiler Pro League de Younited Pro League. Daarmee wil de Pro League het werk van haar sociale partner Younited Belgium in de verf zetten. Tijdens de wedstrijd tegen Beerschot van vanavond zal paars-wit spelen met het logo van Younited op de borst. Je kan nu al bieden op één de shirts via matchwornshirt.com/proleague. De opbrengst van de veiling gaat naar Younited Belgium.

Younited Belgium gelooft in de kracht van sport en de kracht van mensen. Sporters en supporters van Younited-teams zijn experten in het dagelijkse overleven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op vlak van huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. Ze vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis. Traditiegetrouw slaan de Belgische profclubs de handen in elkaar rond Kerst en Nieuwjaar om het werk van Younited Belgium te steunen. Ook dit jaar spelen we tijdens de match tegen Beerschot met speciale shirts die worden geveild voor de goede zaak.  

Wil je het werk van Younited Belgium steunen, en bovendien een uniek collector’s item scoren? Bied dan mee op een shirt via de knop hieronder.

Bied mee

Lees verder