Winnaars RSCA Quiz 2020 bekend! Proficiat!

Patrick Wolfs uit Lubbeek is de grote winnaar van de RSCA Quiz 2020. Hij was één van de weinige fans die alle 50 vragen vijf weken lang correct kon beantwoorden. Hij mag, zodra de omstandigheden het toelaten, met drie extra vrienden genieten van een VIP-experience tijdens één van de wedstrijden in het Lotto Park.

Bij het begin van de lockdown naar aanleiding van de coronacrisis lanceerde RSC Anderlecht de RSCA Quiz 2020. Vijf weken lang konden fans op onze RSCA-app deelnemen aan de quiz die jou telkens 10 vragen uit de geschiedenis van onze club voorschotelde.

Wie scoorde het laatste doelpunt voor RSC Anderlecht in een Belgische bekerfinale?
RSC Anderlecht kocht Nicolas Frutos in 2005. Welke club verkocht de Argentijn?
In welk seizoen werd Jan Mulder door RSC Anderlecht aangetrokken?

Het zijn enkele van de vragen die aan bod kwamen. Vragen over vroeger en nu. De RSCA Quiz 2020 kreeg bijzonder veel bijval bij onze fans. Op de eerste lanceringsavond schreven meteen meer dan duizend deelnemers in. Kenners, gokkers, jonge fans, die-hards uit een oudere generatie. We willen elke deelnemer één voor één hartelijk bedanken. Hopelijk bracht de quiz een luchtig moment in vreemde tijden.

Na vijf weken en vijf vragenrondes haalden slechts twee deelnemers het maximum van de punten. Een aantal andere deelnemers behaalden 49/50. Indrukwekkend!

De schiftingsvraag moest de absolute winnaar aanduiden en dat werd… Patrick Wolfs uit Lubbeek. Hij wint een VIP-arrangement voor 4 personen (diner en seat) voor een wedstrijd in het seizoen 2020-2021. De tweede prijs, een wedstrijdshirt gesigneerd door alle spelers van RSC Anderlecht, was voor Frédéric Genard uit Grand-Leez. De derde prijs, een waardebon van € 50 voor de RSCA Fanshop, gaat naar Olivier Van Riet uit Ophain.

De winnaars krijgen hun prijs overhandigd tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen waarbij publiek is toegelaten.

Bedankt fans en hopelijk tot snel in het Lotto Park!

Lees verder